- Štítky blogu
Potřebujete poradit?
Sýry a Velikonoce
Přichází Velikonoce, svátky vítání jara a zaslouženého relaxu po dlouhé zimě (letos to nebylo tak hrozné, že?).
Pro všechny z Vás, kteří rádi barvíte vajíčka, či snad je dokonce chodíte koledovat, máme pro Vás skvělý tip, jak všechna získáná, nebo naopak nerozdaná vajíčka, chutně sníst.
Inspirujte se naším obrázkem a oloupaná a rozkrojená vajíčka si namažte lahodným Crema de Camembert. Lehce pikantní sýrová specialita vytváří skvělou kombinaci s chutí vajíček. Kdo by chtěl zkusit trochu jemnější chuť, tomu lze doporučit vajíčka potřít Crema de Emmental.
V každém případě přejeme dobrou chuť a věříme, že si u nás na Velikonoce letos najdete to správné sýrové pochutnání.